2020. 09. 25., Péntek, 14:50

Ezeket a Disney filmeket nem láthatjátok az eredeti időpontokban - Csúszik az összes Marvel alkotás is

Az emberek többsége tűkön ülve várja a Disney legújabb filmjeit, ám sajnos most nagyon elcsúszik minden.

A Disney elhalasztotta a koronavírus miatt a Fekete Özvegy bemutatását, így pedig az összes Marvel-film csúszik, ráadásul még a Spielberg féle West Side Storynak a bemutatóját is egy évvel későbbre rakták. A stúdió 10 produkciónak is új bemutatódátumot tűzött ki, a 2020. őszére beígért premiereket is több hónappal el halasztották. 

A legrosszabb az egészben, hogy november helyett csak május 7-én fog a mozikba kerülni a Fekete Özvegy, Scarlett Johansson-al a főszerepben. A Disney Észak-Amerikában december 18-ra tűzte ki a Halál a Níluson című Agatha Christie-film premierdátumát. Steven Spielberg West Side Story című musicalje, ami eredetileg decemberben került volna a nyilvánosság elé, csak 2021-ben érkezik.

Szerencsére akadnak olyan filmek amiket nem, vagy csak kicsit halaszt el a filmstúdió, például a Lelki ismereteket (2020. november) és a The Empty Man-t (október 23. helyett december vége). A Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája májusban érkezett volna, de mivel dominószerűen borul az összes Marvel alkotás, ezért csak 2021. júliusában tudjuk majd megnézni, a várva-várt Örökkévalók is csúszik kerek 9 hónapot, az Angelina Jolie-t is felvonultató alkotás már 2021. februárjában ott lett volna a moziban de csak novemberben fog erre sor kerülni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: