2020. 09. 24., csütörtök, 14:22

Letiltották Dr. Gődény és Lenkei vírustagadó Facebook-csoportjait

Csütörtök reggel nagytakarítást tartott a Facebbok, hiszen több, a vírussal szkeptikus oldalt is elérhetetlenné tett a követők számára, például Gődény György és Lenkei Gábor Facebook-csoportját is.

Mind a két említett férfi a vírus-szkeptikus viselkedéséről volt a híres az utóbbi időben sőt, ők szervezték azokat a tüntetéseket is, melyek Magyarország nagyvárosaiban voltak - például Kaposváron is - és melyeknek az volt a célja, megkérdőjelezzék a koronavírus létezését és felhívják a figyelmet a maszkviselés szükségtelenítésére. A Facebook mindezt nem nézte jó szemmel.

Kaposváron is tüntetnek a maszkviselés ellen

Kaposváron is tüntetnek a maszkviselés ellen

Dr. Gődény György országos demonstrációt hirdetett a "Normális Életért", ha úgy tetszik a maszkviselés ellen. A központi rendezvény Budapesten 15 órától kezdődött és egészen 20 óráig tartanak a programok. Kaposváron is csatlakoztak a felhíváshoz.

A tiltás hátterében álló okokról még nincs pontos információ, de valószínűsíthető, hogy Dr. Gődény és Lenkei Facebook csoportjait a Covid-19-el kapcsolatos álhírek terjesztése miatt jelenthették. A legnagyobb közösségi oldal nemrégiben elkötelezte magát, hogy sokkal keményebben fellép majd a koronavírus tagadók és az álhírterjesztők ellen, és a tiltásokból úgy tűnik, tényleg a tettek mezejére léptek még országunkban is Zuckerbergék. 

 

Forrás:szeretlekmagyarorszag.hu

 

Szerintetek jól tették?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: