2020. 09. 22., Kedd, 09:57

Megtámadták a kommentelők, mert sört itatott a kislányával

Az Ausztráliában élő anyuka nem érti ismerősei kiakadását, hiszen ő nem csinált - szerinte - semmi rosszat, csak kitett másfél éves kislányáról egy képet a Facebookra, amint épp aranyosan iszik. Sört.

Ami ezután a nő nyakába szakadt azért biztosan nem járt a köszönet, hiszen a közösségi portálokon ha kell, ha nem, támadnak a kommentelők. Most viszont jogos is volt a háború a kép alatt - hiszen nem itatunk kisgyermekekkel sört - amit az anyuka nem is ért, hiszen szerinte teljesen normális, hogy egy korty sört itat a gyermekével. 

Szereti megkóstolni anya sörét 

A kép címe még inkább feldühítette a közönséget, akik már olyanokkal támadták a nőt, hogy szerintük le kéne törölnie a képet is, mert simán elvehetik tőle a kisbabáját. A hölgy elmondta, hogy abszolút nem érti ezt az egészet, hiszen nem bedrogozta a kislányát, csak adott neki egy korty sört, amitől semmi baja sem lehet. Hozzátette, hogy amikor ő volt ennyi idős és nőttek a fogai, az anyukája egy cseppnyi whiskey-vel kente be a fogínyét mégis boldog és egészséges életet él. 

Ti mit gondoltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: