2020. 09. 17., Csütörtök, 11:13

Madonna a saját életéről forgat filmet, saját rendezésben

Madonna színészi, zenei és táncos pályafutása mellett még a privát életét is bemutatja majd a filmben, de a hangsúly mindenképp a zenéin lesz. 

Diablo Cody segít neki a forgatókönyvírásban, aki szintén úgy gondolja, hogy mindenképp a zenén legyen a hangsúly: 

A zene vitt előre és éltetett!

Madonna eddig sem titkolta a magánélete egy részét, sok mindent megosztott rajongóival, de állítása szerint még így is rengeteg minden van, amivel megtudja lepni őket (mi mást is mondhatna a készülő film előtt - a szerk.). Élete hullámvölgyei is szerepelni fognak a filmben, ahol tökéletesen bemutatja majd minden eddigi titkos dolgát is. 

Az énekesnőn kívül persze van másik producer is Amy Pascal személyében, aki a Sony Pictures filmstúdió elöző tulajdonosa, valamint ő rendezte a Madonna - Micsoda csapat! című baseballfilmet is 1992-ben. 

Madonna ugyan már 62 éves mégis azt mondanánk, hogy alig 40-nek néz ki, viszont még mindig nem vágyik pihenésre. 2008-ban került nyilvánosságra, hogy rendező is, többek között jelen vol a Mocsok és a bölcsesség című produkciónál, 2011-ben pedig W.E. címmel rendezte meg azt a történelmi drámát, ami VIII. Edward brit uralkodó és az amerikai Wallis Simpson szerelmi életét mutatta be. Utoljára 2019-ben adott ki Madonna új albumot Madame X címmel, összesen pedig 355 millió lemezt szórt már szét a világon.

Várjátok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: