2020. 09. 16., szerda, 09:53

Tömeges hiszti New Jerseyben - Autóikból kiszállva videózták az UFO-t a lakosok

Tegnap elárasztotta a közösségi oldalakat az #ufo hashtag.

Ennek pedig a tegnap esti New Jerseyben történt eset volt az oka, mikor a város különböző részeiből több százan véltek egy azonosítatlan repülő tárgyat felfedezni az égen, így rögtön UFO-t kiabálva videózni kezdtek, milliós nézettségeket generálva a Twitteren.

Elismert UFO észlelések és arcfelismerő rendőri rendszer - Két dolog amiről a koronavírus miatt kevesebbet beszélünk

Elismert UFO észlelések és arcfelismerő rendőri rendszer - Két dolog amiről a koronavírus miatt kevesebbet beszélünk

Egyértelmű, hogy jelenleg a koronavírus járvánnyal kapcsolatos hírek és információk tartják lázban a világot, amelynek köszönhetően több olyan dolog is kevesebb figyelmet kap, amely máskor bizony eléggé kiütné a biztosítékot, és sokkal nagyobb visszhangnak örvendene.

És ezúttal legalább nem egy rakás hamis, darabos, alig látható videó készült, hiszen tényleg látszik egy jól kivehető, kéken világító valami az égen, bár azt nem nagyon értjük, hogy ezt hogy nem sikerült felismernie egyből a lakóknak. A kedélyeket végül a New York Post hűtötte le, hiszen a repülő tárgy, amit nem sikerült felismerni a GoodYear abroncsgyártó cég által szponzorált léghajó volt, amely épp légi felvételeket készített a Pittsburgh - New York amerikaifoci-mérkőzésről, és amelynek az oldalán éppenséggel egy hatalmas LED-fal is helyet kapott.

 

 

 

A valóság persze egészen más volt:

 

Ti is UFO-nak néztétek volna?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: