2020. 09. 16., szerda, 16:24

Megint elhalasztották Majka és Curtis kaposvári koncertjét

Közleményt adott ki Majka a hivatalos Facebook oldalán, miszerint a szeptember 25-re a Kaposvár Arénába meghirdetett koncertjüket ismételten eltolják. 

Tavasszal a kormányrendeletek okán az összes koncert és buli elmaradt, így a városkánkba április 19-re tervezett Majka és Curtis koncert is. A szervezők akkor úgy döntöttek, hogy nem megy teljesen füstbe a buli, és egy új dátummal rukkoltak elő, ami szeptember 25-re lett belőve. 

Szerdán viszont Majka elmondta, hogy az érvényben lévő 500 fős korlátozás miatt a helyszínnel, a hatóságokkal és a szervezőkkel egyeztetve úgy döntöttek, hogy a másodjára meghirdetett kaposvári Majka&Curtis koncertet sem tartják meg, ám helyette új dátummal álltak elő. 

 

2021. március 13-án a SWING Turné keretein belül érkeznek majd Kaposvárra, 13 fúvóssal és 12 táncossal kiegészülve és azok, akik már jegyet váltottak valamelyik meghirdetett koncertjükre, azok automatikusan beléptetésre kerülnek azok felmutatásával, de a jegyek visszaváltására is lehetőségetek van, mégpedig szeptember 30-ig. 

 

Ki várta már, hogy Majkára bulizzon az Arénában?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: