2020. 09. 15., Kedd, 15:12

Szeptemberben hatalmas raktárkészlettel nyitott új telephelyet a Láng Gépalkatrész!

2020 több szempontból is jelentős év a kaposvári Láng Gépalkatrésznek, hiszen városkánkban idén már 25 éve vannak jelen, ráadásul most több év után egy impozáns telephellyel bővítik tárházukat. Bekukkantottunk a szeptember 1-én nyitott üzletükbe, ahol tekintélyes árukészlettel, kibővített eladótérrel és egy rendkívül modern üzlettel várják régi-új vásárlóikat.

Az új üzlet helyszínét igen körültekintően választotta meg a csapat, hiszen az elkerülőnek köszönhetően a Kaposvárra bevezető 6 út közül, ötön lámpa nélkül könnyedén megközelíthetjük őket. A Raktár utca 19-ben kialakított bolt rendelkezik 23 vevőparkolóval, amelyben méretének köszönhetően kamionnal és mezőgazdasági gépjárművekkel is kényelmesen lehet parkolni

A Raktár utcai monstrum - máshogy hiba lenne nevezni - tekintélyes méretű raktárából és annak hatalmas méretű készletéből adódóan egy igazán nagy, emellett mutatós, és igazán modern épülettel fogadja a betérőket, ahol annak érdekében, hogy egy időben még több vevőjüket tudják kiszolgálni 9 vásárlói pultot alakítottak ki. 

Jelenleg a környéken az egyik legszélesebb választékkal rendelkeznek alkatrészek terén minden olyan járműhöz, ami gumikeréken gurul és motor hajtja, tehát nem csak autó, hanem más gépalkatrészekkel is foglalkoznak, ide tartoznak a kerti kisgépek, a motorkerékpárok, személyautók, kamionok, buszok és építóipari gépek is mint markoló, rakodó és targonca, illetve mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok. Mindezekhez kézi és elektromos szerszámok, illetve felszerelések széles választéka várja a vásárlókat az új telephelyen. 

Akkor sem kell kétségbeesni, ha valami épp nincs raktáron hiszen a délután 5-ig leadott rendeléseinket másnap reggelre leszállítják, mely határidőt pedig garantálni tudják a környező országokból, illetve a németektől és a lengyelektől érkező alkatrészekre is. A kiszállítási rendszerük továbbra is működik, Kaposváron és környékén óránként viszik az alkatrészeket, Somogyban, Tolnában és Baranyában pedig naponta kétszeri kiszállítást garantálnak az ügyfeleiknek. 

A Honvéd utcai kirendeltség sem húzza egyelőre le a rolót, így régi ügyfeleiknek lesz ideje az átszokásra, október 31-ig várják még őket ott. viszont a Raktár utcai telephelyükön a nagyobb készletnek köszönhetően, városi viszonylatban kedvezőbb beszerzési árakat tudnak számotokra biztosítani, így érdemes feléjük nézni.

Nem kérdés: ha alkatrész, akkor Láng!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: