2020. 09. 15., kedd, 09:41

Betépve maszturbált, miközben 11 házat festett össze a kaposvári férfi

Vasárnap este a Fő utcában hívták ki a rendőröket, akik egy bódult állapotban lévő, letolt gatyával ordibáló 21 éves férfit találtak, aki az éjszaka folyamán 11 lakóház falát festette össze, miközben önkielégítést végzett.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 13-án 22 óra körül bejelentés érkezett, hogy Kaposváron, a Fő utcában egy látszólag bódult állapotban lévő férfi letolt nadrággal onanizált. A rendőrök haladéktalanul a helyszínre siettek, ahol tetten érték és elfogták. A 21 éves helyi lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt THC-ra pozitív értéket jelzett. M. Gábor a rendőröknek elismerte, hogy kábítószer hatása alatt végzett önkielégítést, és azt is, hogy előző éjjel tizenegy lakóház utcafronti falfelületét, valamint egy gépkocsit is megrongált festékszóróval.

A nyomozók a férfit szeméremsértés vétség, kábítószer birtoklása vétség, valamint többrendbeli rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: