2020. 09. 11., Péntek, 10:25

Projektkezelés egy cég életében

A projekt szó hallatán legtöbben az EU-s pályázati rendszerre gondolnak, amiben van is igazuk, mivel egy átlagos EU-s projekt egy tipikus projekt egy projekt nyomon követő szoftverben. Azonban látnunk kell azt, hogy jelentősen szélesebb körben kell a projektekről beszélnünk akkor, ha egy projektkezelő szoftverben rejlő lehetőségeket akarjuk megérteni.

Elsőként gondoljuk végig, hogy hány olyan feladat van, amit több lépésben, akár az egyes lépések egymástól való függése alapján kell végrehajtani. Beszélhetünk itt akár egy marketingkampányról, de beszélhetünk ugyanígy egy ingatlan felújításáról vagy új iroda kereséséről is. Egy vagy több kolléga feladatokat kap, amiket különböző feltételek teljesítésével kell megoldania. Ezek mind egy-egy projektet jelentenek a cég életében, amelyek minél nagyobb mértékű kontroll alatt tartása biztosítja a minél sikeresebb működést.

Ebben segít az általunk kínált CRM rendszer projektkezelő modulja. A projektek tetszőleges számban kialakíthatók, ügyfelek, kollégák, feladatok, dokumentumok társíthatók hozzájuk és akár figyelmeztetésekkel jelzi a megfelelő haladás szükségességét a kijelölt kollégák számára. 

A napi regisztrálás egyszerű, néhány bejegyzés által garantálható a folyamatos nyomon követhetőség, illetve a későbbi visszakereshetőség. Az egyes érintett kollégák pár szóval felvezetik a rendszerbe az általuk elvégzett feladatokat, beállítják a megfelelő státuszt és azonnali visszajelzést kapnak mind a projektben érintett kollégák, mind a vezetők. A projektek társíthatók például számlákhoz, így az egyes projektek költségvetése egyszerűen nyomon követhető, köszönhetően a szoftverben a pénzügyi modul és a projektkezelő modul integrációjának.

A rendszerben lehetőség nyílik arra is, hogy riportokat készítsünk egyes projektekről, teljes kimutatást kaphatunk róla, így akár az időtényezőtől függetlenül ellenőrizhetünk számtalan tényezőt.

Hol érhető el az integrált szoftver? Keresse kollégánkat, mindenben hatékonyan segít - nem egy szoftvert értékesít, komplex szolgáltatást nyújtunk:

info@alimentaria.hu

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: