A Kiskalóz, aki az éhes betérők megmentését tűzte zászlajára Kaposvár határában

2020. 09. 11., Péntek, 14:25

A Kiskalóz, aki az éhes betérők megmentését tűzte zászlajára Kaposvár határában

Nem igazán van olyan jellegű vendéglátóegység, amely ne képviseltetné magát a városban, egy jó ötlettel mégis sikerre lehet vinni egy egyszerű büfét is. A Kiskalóz Retró Büfé egy hónapja nyitott Kaposvár határában az Oszkár autómosónál, de máris népes vendégkört gyűjtöttek maguk köré. Szájról szájra terjedő hírük hozzánk is eljutott.

A büfé tulajdonosát, Adriánt édesanyja segíti tapasztalt és rutinos konyhai tudásával. Elmondásuk szerint egy hétvégi családi kertiparti ízeit próbálják meg ide átörökíteni, úgy készítenek mindent, ahogy ők is szeretik. A forgalmas út melletti pihenőhely tökéletes választásnak bizonyult, a készülőben lévő Kiskalóz cégér nélkül is idetalálnak a vendégek, és nem csak az autómosóból. 

Egyszerű receptet választottak: Könnyen és frissen elkészíthető ételeket pakoltak az étlapra, a rövid repertoár így is bőven elég ahhoz, hogy bárki megtalálja rajta a fogára valót egy gyors ebédre vagy utazás közben. 

Házi hurka-kolbász, gyros, hamburger, rántott hús, mindez frissen és forrón. A büfé mellett néhány asztal és szék várja, hogy rövid időre megpihenjenek és feltöltődjenek a töltődni vágyók. Az ételek 5-10 perc alatt elkészülnek, ennyi idő kell is ahhoz, hogy rákészüljünk az étkezésre a nagy rohanásban.

Ha valaki mégsem itt fogyasztana, elvitelre lehet kérni, sőt elindult a kiszállítás is, 10 km-en belül ingyenesen, a 20-288-42-40 számon, naponta 11 órától.

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig 8:00 - 18:00-ig

Most játékunkon egy páros falatozást nyerhettek Kiskalózékhoz, ITT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: