2020. 09. 03., csütörtök, 11:53

Részegen elkötötte a szomszéd kocsiját, de épp egy járőr előtt vagánykodott

Nem Márk szerencsenapja volt szeptember elseje, hiszen mikor ittasan autókázni indult a haverja autójával, az egyik kereszteződésben épp egy járőrautó elé fordult ki szabálytalanul.

Az eljárás adatai alapján V. Márk Kaposváron, szeptember 1-jén a késő esti órákban észrevette, hogy az egyik utcabeli ismerőse nyitva hagyta a gépkocsiját, benne az indítókulccsal. A férfi a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül autózni indult, majd a belvárosban közlekedve a Fő utca és a Dózsa utca kereszteződésében az "Állj! Elsőbbségadás kötelező" táblát figyelmen kívül hagyva fékezés és megállás nélkül kikanyarodott egy járőrautó elé. A rendőrök azonnal ellenőrzés alá vonták a sofőrt és megállapították, hogy soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint felmerült nála az ittas vezetés gyanúja is.

A 19 éves helyi lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol ellene jármű önkényes elvétele bűntett, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint több közlekedési szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: