2020. 09. 03., csütörtök, 12:01

Eddig tartott a suli - Hétfőtől már digitálisan oktatnak Mohácson

Sajnos Mohácson eddig tartott a hagyományos oktatás, a koronavírus megjelenése miatt a héten már nem tartanak órákat az egyik mohácsi gimnáziumban.

A Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnáziumba összesen két napot jártak a diákok, majd szerdán bejelentették, hogy oktatási szünetet rendelnek el, hétfőtől pedig áttérnek a digitális tanrendre. 

 

Inkább suli mint online oktatás, félig betartott szabályok - Így látják eddig a fiatalok az új tanévet - VIDEÓ

Inkább suli mint online oktatás, félig betartott szabályok - Így látják eddig a fiatalok az új tanévet - VIDEÓ

A kaposvári fiatalok többsége inkább iskolába jár, semmint az online oktatásban találja magát újra otthon, az új járványügyi intézkedésekkel pedig láthatóan tisztában vannak, ám elmondásuk szerint nem mindenki tartja be őket az intézményekben. Utánajártunk, hogy látják a diákok az idei furcsa...

Kaposváron még szerdán vettük nyakunkba a várost, hogy kikérdezzük a diákokat az iskolakezdésről, a szabályokról, és hogy miket kell betartaniuk ha nem akarnak intőt kapni. Maszk, távolságtartás és a folyamatos fertőtlenítés a legfontosabb intézkedések annak érdekében, hogy ne kelljen újra áttérni itthon is az online oktatásra. A mohácsi eset nem az első az országban, hiszen volt olyan iskola, amely ki sem nyitott Budapesten, mert három diákjuk is koronavírusos volt. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: