2020. 09. 02., szerda, 14:00

Felpezsdül az élet a Jazztaurantban - Új séffel, megannyi új fogással várják vendégeiket

Szeptember több szempontból is mérvadó hónap a Noszlopy Gáspár utcában található Jazztaurant Étterem számára, hiszen nem elég, hogy lassan betöltik első életévüket, de most új séfet is köszöntöttek konyhájukban, aki számos új fogással kápráztatja el a hozzájuk betérő régi-új vendégeket. Ezt nekünk is látnunk kellett!

Egy kisebb bolyongás után úgy látszik, most megtalálta a zsák a foltját, a Jazztaurant pedig a tökéletesen hozzáillő séfjét Himmer Gábor személyében. A csapat augusztus közepe óta dolgozik együtt, így az új étlap számos fogását már közösen álmodták meg számotokra.

 

 

A vonal hasonló mint korábban, magyaros ételek bőséges adagokkal modern tálalásban. Az új étlap meleg előételei közé rendhagyó ételek kerültek fel, Kaposváron egyedül itt kaphatunk ismét Gánicát, amit füstölt szalonnával és fokhagymás tejföllel tálalnak.

 

Gánica, füstölt szalonnával és fokhagymás tejföllel

A főételek közé - mint a csirke, a hal, a sertés és marha - kerültek fel újdonságok is, ezek közé tartozik a Pisztráng egészben sütve, friss salátával, a Petőfi rostélyos - mustáros hátszín szelet csípős lecsóval- burgonya lángossal, illetve a Lenmagos burgonyapehelyben sült csirkemell rösztivel, fokhagymás mártogatóssal is.

 

Pisztráng egészben sütve, friss salátával

Külön említést kell tegyünk a Jazztaurant teljesen megújult desszert szekciójáról is, hiszen három helyben készült finomsággal bővült a repertoár. A csokiimádóknak ajánljuk a Choko Brownie-t, aszalt szilva chutney-val és vanília fagylalttal, valamint mostnatól fogyaszthatunk náluk Somlói galuskát Jazz módra, illetve Almás pudingos pitét is sós karamellával.

 

Petőfi rostélyos - mustáros hátszín szelet csípős lecsóval- burgonya lángossal

A kínálatból továbbra sem kerülnek le pubos ételeik, így ha egy könnyed, gyors fogásra vágytok, akkor tökéletes választás lehet a Jazz a Noszlopy soron. Olyan ételekkel várnak immár, mint a BBQ csirkeszárny, Rántott csülök, Gyros tál, Kézműves hamburger, Club szendvics és a BBQ Pulled Pork szendvics

 

Club szendvics

A nyitvatartási idejük is változik már szeptemberben, megszűnik a hétfői zárvatartás, nyitott ajtókkal várnak majd benneteket a hét elején is. Egy-két hete kezdetét vette a rendezvények sora egy Retro bulival, de visszatérnek majd a jazz-es, szaxofonos esték is az étterembe, mindemellett pedig a kiszállítás is változik, hiszen hamarosan a Netpincéren keresztül is rendelhettek tőlük, és fogyaszthatjátok otthon a kedvenceiteket étlapjukról. 

 

Lenmagos burgonyapehelyben sült csirkemell rösztivel, fokhagymás mártogatóssal

Az új étlap fogásaiba már mától belekóstolhattok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: