2020. 08. 28., péntek, 13:31

Az év drogfogását hozták tető alá Siófokon

Egyetlen tasaknyi marihuánát foglaltak le a rendőrök egy teljesen beállt külfölditől augusztus 27-én a hajnali órákban. A 26 éves férfi elég szép állapotban lehetett, hiszen a gyorsteszt kokain, ecstasy, amfetamin, metamfetamin és marihuána hatóanyagot is kimutatott nála.

Siófok üdülőterületén hangosan dübörgő zenéről érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 27-én, hajnali 4 óra magasságában. A járőröket a nyaralónál egy zavartan viselkedő külföldi állampolgár fogadta, aki az intézkedés közben egy növényi törmelékkel töltött, átlátszó, simítózáras tasakot próbált meg elrejteni az egyenruhások elől, sikertelenül.

 

 

A nyaralóvendég elmondta, hogy a csomagban a saját fogyasztási célú kábítószere van, melyet a helyszínre érkező bűnügyi technikusok további kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközök kíséretében lefoglaltak.

A rendőrök a 26 éves férfit mintavétel céljából előállították. A vele szemben alkalmazott gyorsteszt kokain, ecstasy, amfetamin, metamfetamin és marihuána hatóanyagokra is pozitív értéket mutatott, melyet követően a nyomozók kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Jó kis este lehetett.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: