2020. 08. 27., csütörtök, 09:30

A fürdőben pucérkodott a férfi, majd nekiment a nőnek aki ezt szóvá merte tenni

Egy Balaton parti település fürdőjében nem kívánta használni a direkt erre a célra kialakított öltözőfülkéket egy 43 éves férfi, aki egy koedukált közös helyiségben vetkőzött pucérra. Mikor ezt egy nő és annak 14 éves fia szóvátette, a férfi rájuk támadt.

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a budapesti férfival szemben, aki egy Balaton parti település fürdőjében nem az öltözőkabint használta  az átöltözéshez és amikor ezt szóvá tették neki, szitkozódott, hangoskodott, fenyegetőzött, majd két vendéget is bántalmazott.

 

A vád szerint a 43 éves vádlott 2020 januárjában a balatoni fürdőben nem az öltözőben, hanem egy koedukált közös helyiségben kezdett el vetkőzni. A férfi meztelen alsótestét észlelte egy közelben tartózkodó nő és ezt szóvá is tette. A vádlottnak nem tetszett a rendre utasítás, ezért a nőt trágár módon szidalmazni kezdte, majd a nő 14 éves fiát is fenyegette és ütésre emelt kézzel az öltöző sarkába szorította, mivel a fiú sértő kifejezéssel illette.

A kiskorú sértett fenyegetése miatt az öltözőhelyiségben, majd a medencetérben újabb szóváltás alakult ki a vádlott és a fiú édesanyja között, amely azzal ért véget, hogy a vádlott mindkettőjüket a közelükben lévő pihenőágyra lökte. A vádlott magatartásának a fürdőmester fellépése vetett véget. A pihenőágyak közé eső kiskorú sértett alkarján és hátán zúzódásos, az alkar egyéb részein pedig nyílt sebzéses sérülést szenvedett el, amelyek nyolc napon belül gyógyultak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: