2020. 08. 23., Vasárnap, 14:55

A legjószívübb ember akit valaha ismertem - Értetlenül állnak az ismerősök a kőröshegyi tragédia előtt

Augusztus 20-án reggel vetette a mélybe magát egy 22 esztendős zamárdi férfi a Kőröshegyi Völgyhídról. Az ismerősei mind értetlenül állnak a tragédia előtt, hiszen egy vidám, kedves fiúnak ismerték az áldozatot.

A Bosonline is beszámolt a tragédiáról, valamint hogy mennyien gyászolják most a 22 éves férfit a Facebookon. „A legjószívűbb ember, akit valaha ismertem, a mosolygós arcod mindig előttünk lesz! Nyugodj békében, az angyalok vigyázzanak Rád!” valamint „Nagyon nagy űrt hagytál magad után, nagyon fogsz hiányozni mindenkinek. Nagyon Szeretünk!” található meg a kommentek között. A lap megkereste az áldozat több közeli barátját is, de ők is azt mondták, hogy stabil családi háttérrel rendelkezett, nem értik és nem tudnak többet a tragédia hátteréről.

Hozzánk is érkeztek hozzászólások a férfi ismerőseitől, ők sem értik, miért tehette:

Ismertem... Sulis barát. Végtelen mosolygós srác volt. Mindig pörgött es nevetett. Itt többről volt szó…

Én is ismertem.. S szeretettem is nagyon! Mindenbe segített, amiben tudott!! Nagyon egy életre való gyerek volt!!
Rengeteg baráttal s haverokkal! Nem volt ellensége soha!! Mindig vidám jó kedvű volt.. Nyugodj békében! Soha nem felejtünk ell!!

A lap egyébként megkeresett egy szakértőt is aki elmondta, hogy hosszú folyamat vezet addig, amíg valaki eljut az öngyilkosságig. Az esetek többségében valamilyen kezeletlen mentális zavar vagy depresszió áll a háttérben, már jóval a tragédia előtt arra jutnak, hogy nincs értelme az életnek és nincs más kiút, a belső feszültséget csak úgy lehet megoldani, ha maguk ellen fordulnak.

A férfi csütörtök reggel Letenye irányába haladt az M7-es autópályán, mikor a völgyhídon egyszer csak félrehúzódott, kiszállt az autóból, és 88 méter magasból a mélybe vetette magát.

Figyelem!
Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a&nbsp;<strong>116-123&nbsp;ingyenes,&nbsp;lelkielsősegély-számot!</strong>
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: