2020. 08. 22., Szombat, 19:55

Teljesen új Igazság Ligája érkezik Zac Snyder jóvoltából, itt a Wonder Woman új előzetese is

Javában zajlik a DC FanDome eseménye, mely során 24 órán keresztül mutatják be a DC következő években érkező projektjeit legyen szó sorozatokról, filmekről vagy játékokról.

Az első három előzetest már be is dobták, a sokak által várva várt Justice League új, eredeti rendezője által elképzelt formátumban valósulhat meg jövőre az HBO Max-nak köszönhetően, amelyért évekig komoly tüntetés volt a rajongók részéről. Zack Snyder végül zöld utat kapott, és nekilátott befejezni filmjét, melynek első előzetesét már ki is szivárogtatták. Az eredmény minden rajongó álmát felülmúlja, nyoma sincs a moziba került gyengécske verziónak.

A következő panel a még idén érkező Wonder Woman 1984 volt, melynek utolsó előzetese végre megmutatja, hogy Kristen Wiig mit hozott ki a Gepárd karakteréből, mely Diana Prince legnagyobb nemezise. Ugyan mi kicsit aggódtunk, hogy a végleges változat furán fog kinézni (mégiscsak egy gepárd-ember kombóról van szó) ám Patty Jenkins rendező megint kitett magáért.

Játékok terén az elsőt a WB Games Montreal csapata dobta, mégpedig a Gotham Knight című játékával, amelyben Batman nélkül kell megvédenünk a várost, mégpedig a helyébe lépő társai, Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin segítségével. Az ellenfél pedig az igencsak komolynak ígérkező Baglyok Bírósága lesz.

James Gunn új Öngyilkos osztaga csak egy rövid kedvcsinálót kapott a szereplőgárdával.

A Rocksteady pedig Batman játékok helyett szintén egy Öngyilkos osztag témájú játékot fejleszt, a főellenség pedig úgy tűnik, Superman lesz...

A Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam még nagyon a kezdeti fázisban jár, csak koncepciórajzok érkeztek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: