2020. 08. 19., Szerda, 23:55

Halott Pénz, Dumaszínház és ingyenes programok várnak benneteket Zamárdiban

Ugyan a nagyobb fesztiválokat elkaszálták a szabályozások miatt, a Strand Fesztivál szervezői szerettek volna kedveskedni közönségüknek és azoknak, akik a hosszú hétvégét Zamárdiban töltenék, így számos fellépővel és színes programokkal készülnek a SzabadStrand rendezvényen, ami ingyenesen látogatható augusztus 19. és 22. között. 

ZENE ÉS DUMASZÍNHÁZ A szabadSTRANDON 

 
Az egész nyáron nyitva tartó MOL Nagyon Balaton Terasz / Parti Bisztró Zamárdi esténként a STRAND DJ-it vonultatja fel, ott lesz Marsalkó Dávid a Halott Pénzből és DJ Venom, JumoDaddy, Jokó, Poli, DJ ELF, valamint a szervező-házigazdák, de két előadással érkeznek a Dumaszínház humoristái, Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté is. A zenei programok létszámlimitje biztonsági okokból 500 fő.

 

 

16:00-tól szabadSTRAND DJ-k:Poli, Tytta, Candyman da Marquis, Pipedome

 

17:00-tól Dumaszínház:Janklovics Péter, Szabó Balázs Máté

 

22:30-tól STRAND DJ-k:
19-én: Jokó, Fülöp, Lobenwein, Murak
20-án: Elf, Jumodaddy
21-én: Elf, Marsalkó Dávid & DJ Venom
22-én: Elf

 

20:00 szabadSTRAND tábortűz Járai Márkkal és barátaival
20-án: Szabó Benedek, Járai Márk, 
21-én: Ohnody, Kama

22-én: Apey, Szivák Zsolt

 

NAPPALI PROGRAMOK 

 
Zamárdi szabadstrandján, tihanyi panorámával a Balatonban épül fel a MOL NAGYON BALATON SZÍV. A grandiózus, 10 méter magas alkotással a MOL Nagyon Balaton a hazai fesztiválszervezőknek és a közönségnek üzen.
 
11:00-tól PARTI JÓGA: kezdd a napot minden reggel egy frissítő jógával Cziráki Kittyvel a Balaton partján.
 
11:00-tól JÁTSZÓHÁZ PROJEKT: Minden nap vár a Játszóház Projekt rengeteg társasjátékkal. Találd meg a kedvencedet vagy ismerj meg új játékokat a Játszóház Projekt animátorainak segítségével. Itt biztosan találsz olyat, amivel eddig még nem játszottál.
 
12:00-tól NAGY CSOBBANÁS - óriás csaták a Balatonban, nyereményként Strand merches ajándékokra lehet számítani
Az egész évben üzemelő MOL Nagyon Balaton Teraszon / Parti Bisztró Zamárdiban a hagyományos balatoni kínálat mellett a gasztronómia is szerephez jut: a SÉF A PARTON sorozat vendége az etyeki +52 Event & Gastro Hall grill és BBQ mestere, Stoller Márton lesz.
 

10929

16:00-tól KIS STRAND KALAND, nyereményként Strand merches ajándékokra lehet számítani: Kocsmajátékok, Kötélhúzás, 1 perc és nyersz játékok, Futárvexi, Kalandjáték - szabadtéri szabadulószoba
 
14:00-tól BALATON ART LABROSSE DANIVAL-A közönség aktív részvételével a vízparton készül el a Balaton legnagyobb festménye
 
14:00-tól 19-én és 20-án PÓLÓFESTÉS VEREBÉLYI DIÁVAL
 
14:00-tól 21-22-én: CREATE WITH LOVE BANDULA ARANKÁVAL: Recycled & Upcycled Fashion WORKSHOP
 
19:00-tól SUP TÚRA A NAPLEMENTÉBEN
 

 

A SzabadSTRAND minden programja (a SUP túrán kívül) ingyenesen látogatható, további információt a rendezvényről itt találtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: