2020. 08. 18., kedd, 14:46

Így fest majd a pályán LeBron James az új Space Jam filmben

Már régóta tudjuk, hogy az ikonikus alkotás folytatást kap 2021-ben, most pedig már azt is láthatjuk, milyen mezben lép majd pályára LeBron James csapata.

Ki ne emlékezne az 1996-is Space Jam-re, melyben Michael Jordan a rajzfilmvilág legikonikusabb figuráival együtt veszi fel a harcot a kosárpályán a marslakókkal. Tapsiék akkor kiharcolták a győzelmet, ám jövőre újra fel kell venniük a kesztyűt, hiszen érkezik a folytatás.

Megvan mikor érkezik a Space Jam 2 a mozikba!

Megvan mikor érkezik a Space Jam 2 a mozikba!

Az elmúlt években már rengeteg pletyka felmerült az 1996-os Space Jam folytatásáról, de ma már biztosan tudjuk, hogy a film 2021. július 16-án debütál majd a mozikban.

Ezúttal viszont LeBron James siet a Bolondos dallamok figuráinak segítségére, aki immár a filmben látható szerelést is bemutathatta a rajongók legnagyobb örömére.

A filmben biztosan szerepel még Anthony Davis (Los Angeles Lakers), Klay Thompson (Golden State Warriors), Chris Paul (Oklahoma City), Damian Lillard (Portland Trailblazers), Diana Taurasi (Phoenix Mercury), Chiney Ogwumike (Los Angeles Sparks), és Nneka Ogwumike (Los Angeles Sparks), színészek közül pedig Don Cheadle és Sonequa Martin-Green is csatlakozott a forgatásokhoz.

 

A bemutatót 2021 júliusára tervezik, és nagyon meglepődnénk ha Jordan nem szerepelne benne.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: