2020. 08. 12., szerda, 09:47

Megint életet lehelnek az elhagyott épületbe - Új üzlet nyílik szeptemberben a Domusban

Egyik olvasónktól kaptuk az információt miszerint az elmúlt napokban mozgolódás volt a kaposvári Domus környékén, melyben egy hónapon belül új üzlet nyílik majd. 

Még 2018 elején írtunk róla, hogy szegény Domust elhagyta az albérlője, több éves működést és a rengeteg leárazást követően kiköltözött az SK Cipő és Ruházati Áruház az épületből. 

 

 

Több év árválkodás után most ismét megtelik majd termékekkel Kaposvár ikonikus épülete, hiszen már kint feszít a kirakatban, hogy szeptember elsején nyit az új bolt. Azt még nem tudni, hogy pontosan milyen üzlet kezdi meg ott működését, ám az biztos, hogy már a nyitáskor nagy leárazásokkal készülnek számotokra. 

 

 

Városi pletyka vagy igazság? Kaszinó lesz a Domusból?

Városi pletyka vagy igazság? Kaszinó lesz a Domusból?

Február 6-án írtunk róla, hogy a Domus ismét üresen árválkodik, hiszen a bérlők két nap leforgása alatt elhagyták a jobb sorsra hivatott üzletet. Az elmúlt hetekben rengeteg pletyka kapott szárnyra a hely jövőjével kapcsolatban, és most úgy tűnik, egy-két találgatás lehet, hogy igaznak...

A Domus üzlete magántulajdonban van, így egyelőre nem tudtuk kideríteni a bérlők mivoltját - ha tippelnünk kellene egy turkálót vagy kínai üzletet tudnánk mondani - ám annyi biztos, hogy rajtuk tartjuk majd a szemünk. 

 

Ti mire tippeltek mi lesz?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: