2020. 08. 11., kedd, 08:50

Ismét támadnak a csalók! - Sokan elhitték, hogy a Magyar Posta 324 forintért árul iPhone telefonokat

Facebookon terjed az átverés miszerint a Magyar Posta kemény 324 forintért dobálja a vásárlók után az iPhone 11 Pro készülékeket mely hirdetésnek persze az elmúlt hetekben rengetegen bedőltek, így kiadva a csalóknak a személyi adatokat. 

Forrás:tech2.hu

A tech2.hu figyelt fel a hirdetésre mely szerint a Magyar Posta Hivatal 289.990 forint helyett most 324 forintért kínál eladásra iPhone 11 Prokat a vevők számára. A felhasználó a posta logójával házal az akciós iPhone-nal ami megtévesztő lehet, ám ha valaki utánajár egy kicsit, ők hivatalosan Magyar Postaként vannak a közösségi oldalon és nem Magyar Posta Hivatal a bejegyzett nevük. 

 

Forrás:posta.hu

A hirdetésre kattintva egy weboldalon találjuk magunkat, ami nem a posta.hu, ahol 324 forintnak a megfizetésére, és személyes adatok megadására kérnek minket. Ne dőljetek be ezeknek a hirdetéseknek-átveréseknek, főleg úgy, hogy a Magyar Postával kapcsolatban ez már nem az első az idei nyár folyamán

 

Forrás:tech2.hu

Ha ilyen vagy ehhez hasonló hirdetésbe futnátok, nézzétek meg körültekintően a weboldalt, illetve ne adjatok ki magatokról személyes információkat, főleg ne költsetek rá pénzt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: