2020. 08. 06., Csütörtök, 15:17

Két éve nyerte meg a lottót a taszári férfi, nemrég a hajléktalanok juttatták kórházba

Varga Zsolt akit a taszáriak csak "milliomos Zsoltinak" ismernek 2 éve annyira szerencsés volt, hogy megnyerte a skandináv lottó főnyereményét: 48 millió forintot. Nem sokáig volt gondtalan az élete, hamar el tudta ütni ezt a kis summát: 2 hónapra volt csak szüksége.

A 44 éves férfinek a nyeremény átvétele után alkohol problémái adódtak ráadásul a feleségét is bántalmazta, így a nő elmenekült tőle mindössze egy félig üres utazótáskával - írja a Blikk. Zsolt most felidézte mi történt vele amikor két éve megnyerte a főnyereményt, és azt is elmesélte, hogy miket él át nap mint nap, mióta nincs pénze. 

Eljártunk a családdal a Balatonra wellnessbe, aztán jöttek az újdonsült legjobb barátok, én pedig számolatlanul adtam kölcsön annak, aki épp kért tőlem. Közülük ma senki sem áll szóba velem. A pénzem 2 hónap alatt elfogyott, de a szétszórt millióknál sokkal jobban fáj a gyermekeim hiánya, hogy nem ölelhetem át őket és nem lehetnek rám büszkék.

A férfi ötmillió forintot a bankba tett a nyereményből mondván: az a három gyereké lesz, ám mikor elfogyott a mesés vagyon, kivette a gyerekek pénzét és azt is elverte. Ezek után eladta a feleségével közösen újonnan vett házukat és azóta a falu végén él egy romos kis épületben, ahol az egyik barátja fogadta be magához. Mindennapjait a bolt előtt ücsörögve tölti, ha alkalmi munkát talál akkor azokat vállalja is.

Sajnos ennél mesélt még rosszabbat is, ami a minap történt vele: két hajléktalan férfi cigit és pénzt kért tőle, ám neki egyik sem volt, így azok dühükben úgy megverték, hogy rohammentő vitte őt a kaposvári kórházba.

Amíg bent voltam a kórházban, senki nem látogatott. A feleségem 2 éve elhagyott, a három gyerek pedig a nevelőszülőknél él, fél éve nem láttam őket.

Sajnos Zsolt esetéből is pontosan látszik, hogy a nagy szerencse nem mindig jár együtt a gondtalan élettel.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: