2020. 08. 02., vasárnap, 15:31

Busznak tolatott majd elhajtott egy Suzuki Kaposváron, keresi a rendőrség

Busznak tolatott feltehetően egy Suzuki Swift típusú gépkocsi szombat délelőtt a Tallián Gyula utcában, ám a sofőr elmenekült a helyszínről.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetőleg piros színű Suzuki Swift típusú gépkocsival augusztus elsején 10 óra 7 perckor Kaposváron, a Tallián utca és a Németh István fasor kereszteződésében anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a tilos jelzésnél várakozott, majd szabálytalanul hátratolatott, amelynek következtében nekiütközött a mögötte közlekedő autóbusznak. A Suzuki vezetője a balesetet követően a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: