2020. 07. 28., kedd, 09:44

Figyelem! - Kaposvárra is került a Lidl szalmonellás tojásából

A Lidl weboldalán két napja jelent meg az információ miszerint egyes tojások, amik a boltok polcaira kerültek feltehetően szalmonellát tartalmaznak. A baktériumokkal fertőzött termékekkel kapcsolatban listát is kaptunk arról, mely üzletek az érintettek, és mind a három kaposvári üzlet szerepel a felsorolásban. 

A Lidl.hu weboldalán az a felhívás olvasható, miszerint a A fogyasztók egészségének védelme érdekében az Aranykorona Zrt. visszahívja azon 10 darabos friss tojás, A osztályú, M méretű termékét, amelyeken a következő azonosítók szerepelnek:

Csomagolóüzem azonosító: HU-06-TCS-001 

Minőségmegőrzési idő:

27.07.2020 
01.08.2020 
07.08.2020 
14.08.2020 

 

 

A tojás visszahívásának oka a gyártónál keresendő, hiszen a hatóságok egy ellenőrzés során szalmonella szennyezettséget azonosítottak a telephelyükön, ami fertőző megbetegedést okozhat a vásárlók körében. A Lidl kéri vásárlóit, hogy amennyiben ilyen tojást vásároltak náluk vigyék vissza azt valamelyik üzletükbe, ők pedig - nyugta nélkül is - visszaadják a vételárat. 

 

 

Az érintett üzletek között számos somogyi hely megtalálható, így például mind a három kaposvári Lidl, azaz a Bereczk Sándor utcai, az Előd vezér utcai, és a Füredi úti kirendeltség is, emellett a balatonlellei, a barcsi, a nagyatádi, a siófoki, a fonyódi, a csurgói és a Marcaliban található bolt is. 

 

További információt a tojás visszahívásáról itt találtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: