2020. 07. 28., kedd, 11:22

Áll otthon a megunt tolltartó és iskolatáska? Használd fel jó célra!

Lassan nyakunkon az iskolakezdés, mely sok szülőnek anyagi okok miatt problémát okozhat, hiszen nem tudja előteremteni a megfelelő mennyiségű és minőségű tanszert az iskolakezdéshez. Ebben próbál segítséget nyújtani egy egyesület, hogy minden gyermek egyenlő eséllyel kezdhesse az új tanévet. 

Facebookon a Re-Formáló Egyesület oldalán futottunk bele a felhívásba, miszerint 2020 nyarán ismét gyűjtésbe kezdenek az ország számos pontján, így Somogyban is, hogy segítsenek azon hátrányos sorsú családokon, ahol nem telik tanszerekre

 

 

Ha nálatok is van otthon olyan iskolatáska, vagy tolltartó vagy szép állapotú tornazsák amire ráunt az apróság, akkor válasszátok ezt az alternatívát, és ne a kukában végezze a tanszer. Ezek mellett szívesen fogadják a szendvicstartókat, írószereket, vagy olyan füzeteket, amik megmaradtak az előző évekből, a Re-Formáló csapata által majd jó helyre fognak kerülni olyan gyerekekhez, akik álmodni sem mernek szép táskáról vagy mintás füzetről. 

 

 

Jelenleg országosan 32 helyen vannak gyűjtőpontjaik, több budapesti kerületben, Győrben, Szekszárdon, és Sopronban is ahol várják felajánlásaitokat, a listában szereplő városok közül pedig egy Somogy megyeit találni, Siófokon a Gyermekvédelmi szolgálatot, ahol nyitvatartási idejükben adhatjátok le az adományokat. 

További információt a gyűjtésről itt találtok!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: