2020. 07. 22., Szerda, 12:42

Televíziós sorozat érkezik hamarosan a koronavírusról

Aki egy kicsit is szereti a drámai fordulatokat és a bírja a vért, biztos nézi a Grace klinikát is. A sorozat rendezője úgy gondolja, hogy nem mehet el amellett, ami most folyik a világban, ezért bevonja a tervei közé a koronavírust is.

A 17. évadban már látható lesz a világjárvány és az, amit okozott nekünk, hiszen Krista Vernoff úgy gondolja, hogy lehetetlen ezt kihagyni a sorozatból, ha már ilyen súlyos egészségügyi problémával küzd az emberiség. 

A producer azt is elmondta, hogy a sorozat írói már konzultáltak néhány igazi orvossal, hiszen amikor új évad készül, mindig beszélnek más-más szakemberekkel is, akik megpróbálják a vicces szituációkat vagy a legőrültebb történeteket elmesélni nekik, hogy azt később vászonra vigyék, ám ez idén sajnos nem volt ugyanolyan, mint a többi évben...

Inkább terápiás folyamathoz hasonlított. Bejöttek az orvosok, és mi voltunk az elsők, akiknek elmesélhették, min mentek keresztül. Remegtek, és próbáltak nem sírni. Sápadtak voltak, és úgy beszéltek erről az egészről, mint a háborúról. Egy olyan háborúról, amelyhez nem kapták meg a megfelelő kiképzést.

A forgatókönyvíró elmondta, hogy fájdalmas volt hallgatni és látni, ahogy mesélnek az orvosok, konkréten traumaként élik meg még mindig ezt az egészet. Komoly fejtörést okoz a producereknek a megvalósítás, hiszen nagyon nehéz belefűzni a történetbe majd a humort és romantikát is, mivel ezek egyikére se vall a koronavírus.

Mi már nagyon várjuk mit hoznak ki ebből.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: