2020. 07. 22., szerda, 09:17

A Bosszúállók üzentek a fiúnak, aki megmentette kishúgát

Szinte az internet sztárja lett az az amerikai kisfiú, aki 6 évesen megmentette kishúgát, akit egy kutya akart megtámadni.

Az arcát közel 90 öltéssel sikerült összevarrni, de szerencsére ugyanúgy mosolyog mint azelőtt. A csupaszív kisfiú azt nyilatkozta a történtek után, hogy ha valakinek meg kell halnia, inkább ő legyen az, mint a húga. Nicole Walker, a gyerekek nagynénje az instagram oldalán mutatta meg mindenkinek a történteket, ami eljutott többek között a Bosszúállókhoz is. Első helyen Mark Ruffalo kommentelt a poszt alá:

Azok az emberek, akik a mások jólétét saját maguké elé helyezik, a leghősiesebbek és legfigyelmesebbek. Tisztelem és csodálom a bátorságod és a jólelkűséged. Az igazi bátorság az, amikor helyesen cselekszel annak ellenére is, hogy akár meg is sérülhetsz közben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have y’all noticed that I have no idea what I’m doing yet? #UmmmIAccidentallyWentViral? When I first posted for Bridger, I expected maybe 500 likes at most and maybe a couple dozen reshares. But here we are. So much love from all walks of life (including a few celebs)! And we just got off a call with a friendly neighborhood idol. (Pic is of Bridger’s reaction right after the call.) Bridger is over the moon! Can’t wait to show him what’s next: a message from some guy who doesn’t like bullies. Gotta wait for the stardust to clear from his eyes first, though. Mission accomplished, everyone! We can’t thank you enough. #BridgerStrong EDIT: I feel like I should also mention that Bridger has also loved all of the other videos and messages I’ve shown him from all of you. We might not be able to get to everyone right away, but your messages are no less appreciated.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

 

Ez még csak a kezdet, ugyanis Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Zachary Levi, Tom Holland is megkereste Bridgert. 

A kisfiú nagy örömére maga Amerika kapitány is jelentkezett, nem kis felajánlással küldött videó üzenetet, melyben elmondta - „Hadd legyek én a következő, aki elmondja: barátom, egy igazi hős vagy. Amit tettél, az elképesztően bátor és önzetlen volt; a húgod nagyon szerencsés, hogy te vagy a bátyja, és a szüleid is büszkék lehetnek rád. Én pedig biztosan kinyomozom a címedet, és elküldöm neked Amerika Kapitány pajzsát, mert pajti, megérdemled.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When dreams come true.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ezért egyébként elég sokan bármit megadnának, de bizony Bridger megérdemli!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: