2020. 07. 20., hétfő, 09:00

A vonatállomáson pofozott le a biztonsági őr egy idős férfit

Az RTL Klub egyik nézője készített videót szombat délután a Nyugati pályaudvaron történt esetről, amiben egy, a területen dolgozó biztonsági őr két idős férfit bántalmazott: az egyiket lepofozta, a másikat pedig fellökte.

A felvételen jól kivehető, hogy két sárga mellényes biztonsági őr veszekszik a két öregebb úriemberrel, viszont az a videóból nem derül ki, hogy miből indult a szópárbaj. Hamar eldurvultak a dolgok, az egyik őr a semmiből arcon ütötte a vele szemben álló férfit. 

A bácsi az ütésnek köszönhetően a földre került ám az őr a társát sem hagyta ki, őt meglökte, aki a földön fekvő férfira esett. A másik őr mindezt tétlenül nézte végig, majd miután az idősek feltápászkodtak szó nélkül tovább sétáltak. 

 

Az RTL Híradó megkeresésére a MÁV-nál elhatárolódtak az esettől. Elmondásuk szerint az azóta az interneten is terjedő felvételen látható őrök nem az ő alkalmazásukban állnak, hanem egy külsős őrző-védő cég dolgozói.

"Amint értesültünk erről a felvételről, azonnal felszólítottuk ezt a szerződéses partnerszolgáltatót, hogy vizsgáltassa ki, mi történt pontosan. Egyúttal megerősítettük a korábbi elvárásunkat, hogy semmilyen durvaságnak nincs helye sem a vonatokon, sem az állomásokon" – mondta el Biber Anett, a vasúttársaság szóvivője.

 

Mit gondoltok az esetről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: