2020. 07. 15., Szerda, 20:45

Új lendületben a desedai Icon Caffe!

Tavaly nyár óta üde színfoltja a desedai szabadstrand vendéglátó szekciójának az Icon Caffe. A tipikusan vízparti hangulatot árasztó egység rattan karosszékeivel, üvegasztalaival, függőágyával, színes koktéljaival várja a chillezni vágyó strandolókat. Tamás, az üzletvezető idén is készült újdonságokkal, belestünk hát hozzá egy rövid vizitre.

Az alapelképzelés, miszerint

az Icon Caffe az a hely, ahol minőségi zene, italok és beach foodok mellett relaxálhatunk egy kellemeset

– nem változott, ahogy a fiatalos külcsín is megmaradt.

A jól megszokott vízparti harapnivalók mellett - mint a melegszendvicsek és toastok - kicsivel továbblépett, épp egy panírkosárnyival. A panírozott kedvencek között megtaláljuk például a texasi csirkeszárnyakat, a rántott trappistát, a cordon bleut, vagy a „rántott gomba tartárral 1972” klasszikust.

Az italválasztékon továbbra is megtalálható minden, amit egy szomjas strandoló megkívánhat - limonádék, szörpök, alkoholos és mentes koktélok, csapolt sörök (Dreher, Floris Kriek meggy) kávék (Segafredo), és persze borok, pezsgők. Külön hangsúlyt kapnak a koktélok, a kedves pultoslányok bármit elkészítenek a Pina Colada-tól a Sex on the beach-ig. 

Ha társasággal, a desi parton szeretnétek eltölteni egy kellemes családi/baráti, akár céges ünnepet, az Icon Caffee bátran ajánlja magát, hívjátok Tomit a (70) 385-3824 számon!

Az aktuális történésekért kövessétek őket Facebook oldalukon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: