2020. 07. 14., kedd, 09:55

Villanyoszlopot és falutáblát is kivitt a figyelmetlen sofőr

Hétfő délután, valószínűleg egy mezőgazdasági vontatóval valaki kivitt egy villanyoszlopot, majd az igali táblát is. Keresik.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen típusú, feltehetően mezőgazdasági vontatóval július 13-án 17 óra és 17 óra 15 perc között Igal külterületén, Kazsok irányából Igal, Szent István utca irányába haladva anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr eddig tisztázatlan okból letért az úttest jobb szélére, ahol járművével egy korábban már megrongálódott távközlési vezetékbe akadt, és magával rántott. A vezeték a tartó oszlopot kitörve a földre zuhant, mely során az Igal települést jelző táblát is megrongálta. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

 

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: