2020. 07. 13., hétfő, 20:12

Ismét felröppent: Kivonulhat a Tesco Magyarországról

Ugyan pár éve falsnak bizonyult a híresztelés, miszerint a Tesco kivonulhat Magyarországról, ám egy lengyel lap és a londoni tőzsde szakértői szerint most lehet, hogy igaznak bizonyulnak majd a találgatások és a Tesco kivonul Kelet-Közép-Európából.

Külföldi lapok kezdték el pedzegetni, hogy a londoni tőzsde elemzői szerint a Tesco végül kivonul majd Kelet-Közép Európából, illetve értesüléseik szerint a vállalkozásokat, azaz a Tesco üzleteit a Schwarz-csoport veheti át, akik alá tartozik többek között a Lidl, és a Kaufland is. 

 

 

A lapokban arról is írtak, hogy új vezérigazgatót kapott a brit lánc Ken Murphy személyében, aki áttekinti a megmaradt cseh, magyar és szlovák Tesco-k tevékenységét, majd értékeli, hogy érdemes-e tovább működtetni azokat. 

Megbénult a kaposvári Tesco - Sokan kosaraikat hátrahagyva távoztak

Megbénult a kaposvári Tesco - Sokan kosaraikat hátrahagyva távoztak

Úgy tűnik valósággá vált, ami eddig még csak rémálom volt. Sztrájkba kezdtek a Tesco dolgozói Kaposváron is, amit csak hatványoz, hogy a fizetésnap is sokaknál a mai napra esett, így igazi káosz alakult ki a bevásárlóközpontban. A nyár végi több kilométeres dugó az M7-esen kismiska ahhoz képest,...

Ugyan a cég évek óta minden ilyen és ehhez hasonló híresztelést tagad, és Lengyelországban is sokáig cáfolták a visszavonulásról keringő híreket, de a csúf pénzügyi eredmények, amiket az országban produkáltak rákényszerítette őket, hogy eladják leányvállalataikat egy dán cégnek. 

Szerintetek mi lesz a vége, átveszi egy másik üzletlánc a Tesco helyét Kaposváron?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: