Sasha, Jan Blomqvist, Kruder & Dorfmeister is ott lesz a 2020-as Balaton Pikniken

2020. 07. 09., csütörtök, 09:20

Sasha, Jan Blomqvist, Kruder & Dorfmeister is ott lesz a 2020-as Balaton Pikniken

Új helyszínen és zenei koncepcióval, plusz egy nappal megtoldva érkezik a dél-balatoni part egyik legszimpatikusabb rendezvénye. Ha a helyszínváltozás nem is, az illusztris line-up mindenképp a legvárósabb események közé emeli a 2020-as, harmadjára megrendezésre kerülő Balaton Pikniket.

2018-ban igazi meglepetésként robbant a köztudatba a Nagyon Balaton szervezésében első alkalommal megrendezett Balaton Piknik, nem csak a pazar helyszín, de az elektonikus zene rajongó füleknek különleges fellépőgárda miatt is. Az akkor még egy napra szóló buli a balatonboglári Gömbkilátó panorámás völgyét vette be, és ahogy mi is beszámoltunk róla, igen ritkán tapasztalható pozitív atmoszférával telítődve zajlott az esemény.

 


Parádés szetteket, elképesztően jó vibrációkat kaptunk az első boglári Balaton Pikniken

Parádés szetteket, elképesztően jó vibrációkat kaptunk az első boglári Balaton Pikniken

Első - és úgy tűnik nem utolsó - alkalommal rendezett Balaton Pikniket a Nagyon Balaton a balatonboglári Gömbkilátónál augusztus 19-én. A gyönyörű helyszínen megrendezett nappali bulin több magyar dj mellett az osztrák Kruder & Dorfmeister duó pörgetett, akik saját...

2019-ben kissé csalódottan vettük tudomásul, hogy bár két naposra duzzadt a piknik, és számos világsztár is porondra lépett, mint Morcheeba, Roisin Murphy vagy José Gonzales, itt már egy üzleti szemléletű és inkább élőzenei rendezvényről beszélhettünk, amit a jócskán megemelkedett jegyárak is mutattak.

Idén elhagyva az eszményi helyszínt, három napon keresztül, szeptember 11-13-ig piknikezhetünk a balatonvilágosi Aliga Beachen, a zenei felhozatal pedig egyértelműen a 2018-as gyökerekhez tér vissza olyan headlinerekkel mint Sasha, Jan Blomqvist & Band, Gioli és Assia, na és a nagy visszatérő Kruder & Dorfmeister párossal.  

 

 

A napi bontás:

09.11.

Jan Blomqvist

Secret Factory

Candyman Da Marquis

Mr Cloud & Duel


09.12.

Sasha

Gioli & Assia

Žagar Experience (solo live)

Poli

Denes Toth


09.13.

Kruder & Dorfmeister

Analog Balaton

Jaffa Surfa & Waxman

Crimson

Galactic Jackson

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: