2020. 07. 07., Kedd, 09:27

Janka néni bejelentette: Jön a Való Világ 10!

Nem kell tovább a szomszédokat kukkolni, a sorban utolsó, 2018 végén indult Való Világ után érkezik a legnézettebb haza reality show 10. része, jelentette be a Szomszédok italozós ikonja, Janka néni.

Az RTL hétfőn este jelentette be a frenetikus hírt, bár magáról a műsorról keveset árultak el, csak hogy már lehet rá jelentkezni, és a győztes 36 millió forintot vihet haza.

A Való Világ virágkorában a mostanában már szinte elképzelhetetlen 2 milliós nézettséget hozott, és olyan ikonokat adott a világnak, mint VV Alekosz, VV Aurélió, Baukó Éva vagy épp a kaposvári VV Évi. A kilencedik évadban hét játékos kezdte el a villalétet és naponta érkezett új játékos, míg végül elérték a 12 fős létszámot.

A show műsorvezetői az egykori villalakó, és az előző évad műsorvezetője, Nádai Anikó és társa, az X-Faktor egyik mentora, Puskás Péter voltak. A kapcsolódó kísérőműsort a Való Világ 4 harmadik helyezettje, Baukó Éva és Gáspár Győző vezette.

A szériát 106 nap után Zsuzsu nyerte, ezzel ő lett a műsor első női győztese 17 év után.

Az előző szériákhoz hasonlóan a nézők ebben a szériában is applikáción keresztül szavazhattak arról, hogy egy adott párbajról ki térhessen vissza győztesen.

 

Aki kedvet érez rá, itt jelentkezhet a "luxusbörtönbe". 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: