2020. 06. 29., hétfő, 15:18

Ingyen parkolhatnak a betegek a kórház melletti új parkolóban

A kórház körüli zsúfoltság megszűnését remélik az új, 196 férőhelyes parkoló megnyílásával, ahol a kezelésre érkezők ingyen tehetik le autójukat.

A dr. Böszörményi-Nagy Géza utcában található 196 férőhelyes parkolóban a behajtáskor kapott jegyet a kórházban igazolják majd le és érvényesítik is, így díjmentes megállásra jogosítja fel annak használóját.

Ez vár rátok a város első okosparkjában - GALÉRIA

Ez vár rátok a város első okosparkjában - GALÉRIA

A kaposvári kórház egykori déli tömbjének helyén keddtől egy új parknak örülhetnek a helyiek. A területen számtalan újdonság kapott helyet, bábszínház, mászókák, hinták, töltőpontok, úszó szökőkút, kondipark, informatív tájkockák és még sorolhatnánk, viszont sokkal egyszerűbb, ha a saját szemünkkel...

A parkoló természetesen a hagyományos módon is üzemel, ez esetben a parkolás végén, kihajtás előtt a fizetőautomatánál kell rendezni az összeget.
A helyszínt a Bajcsy-Zsilinszky és a Fő utca irányából is meg lehet közelíteni, a parkoló használatáról információs táblák tájékoztatják a sofőröket és az első napokban egy biztonsági őr is segít az új rendszerben eligazodni.

A parkolót a kórház egykori déli tömbjének területén alakította ki a város. Itt most az ország első okosparkja, játszótér és pihenőpadok várják a kaposváriakat.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: