Egymás mellett már a munkában is - Kaposvári testvérpár épített saját szépségszalont a belvárosban

2020. 06. 23., Kedd, 13:00

Egymás mellett már a munkában is - Kaposvári testvérpár épített saját szépségszalont a belvárosban

A Gál Zsófia és Gál Eszter igazán szoros testvéri kapcsolatot ápolnak, még gyerekként együtt álmodták meg, hogy ők ketten, közösen nyitnak majd egy szépségszalont Kaposváron, ahol szintén mindig ott lehetnek egymásnak és persze a vendégeiknek. Rájuk bizony még én is felfigyeltem az állandó válogatásaink során, így be is ugrottam hozzájuk megnézni, mit hoztak össze az évek alatt a Bethlen téri körforgalom mellett található otthonos kis üzletükben, a La Fleur szépségszalonban.

Ahogy beléptem rögtön szimpatikus fogadtatásban volt részem, a lányok rögtön kávéval kínáltak és mesélni kezdtek. Látszott mind azon ahogy üdvözöltek, mind magán az egész butik berendezésén, hogy ők bizony értik a dolgukat, így egy kis ismerkedés után be is feküdtem Zsófihoz a pillás barlangjába.

Rengeteg kérdés merült fel bennem a műszempillával kapcsolatban amikkel sorra bombáztam is Zsófit, a válaszai pedig azt tükrözték, hogy pontosan érti azt, amit csinál. Gyors fertőtlenítés, különféle vizek és habok kerültek a szememre és már kezdődhetett is a pilla építés. Eleinte féltem, hogy nagyon természetellenes lesz a műszempilla így elsőre, így be nem állt a szám, ám Zsófi végül annyira megnyugtatott, hogy egy délutáni szundítást is beiktattam, míg ő dolgozott a pilláimon. Végül azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam, amint megláttam a vadi új pilláimat tátva maradt a szám... Nem ütött el az arcomtól, teljes mértékben illett hozzám és még a méretek is tökéletesek voltak, holott tényleg első alkalommal készítettek nekem műszempillákat, így fogalmam se volt, milyet kell kérnem, mindenben rábíztam magam. És nagyon eltalálta!

Zsófi 1D és 2D szempillaépítéssel foglalkozik, de ez mellett tudtok nála kérni hennás szemöldökfestést, és alkalmi/hétköznapi sminket is. Ha azokat is olyan alapossággal készíti mint az én szempilláimat, akkor nem fogtok csalódni, mikor elhagyjátok a kis szépségkuckóját, ha arra kerül a sor, én is nála fogok majd időpontot kérni.

A testvérpáros másik tagjáról, Eszterről sem feledkeztem meg, őt is alaposan kikérdeztem. Előszőr még úgy gondolta, hogy nem ez lesz a fő állása, mikor viszont 2018-ban elvégezte a műkörömépítő és kéz-lábápoló iskolát teljesen a szakma szerelmese lett, így felkerekedett, mert nagyot álmodni, és rögtön kivett egy saját üzletet, ahol azóta is egész napokat tölt el annyi különbséggel, hogy immár nem egyedül, hanem a testvérével közösen. Eszternél nem csak a körmökre, de a pedikűrre is nagy hangsúly van fektetve, ami látszik is az üzlet kialakításán, minden porcikájából a kényelem és a hozzáértés tükröződik.

Az ő munkájával egyébként rendre találkozhattatok már a szezonális körmös válogatásunkkor, ám hozzá kell tenni, hogy nem csak a képeken, élőben is varázslatosan néz ki a keze nyoma a hölgyek ujjain. Precíz munkavégzés, végtelen kedvesség, elégedett ügyfelek. Nem ez minden szépségszalon álma? Mindenhol nyugalom és rend észlelhető a szalonban, legyen az a manikűrös, a pedikűrös vagy a szempillás szekció, látszik, hogy nagy hangsúlyt fektetett Eszti is arra, hogy az igényesség a kialakításban is tükröződjön, ne csak a munkáiban.

Egy szó mint száz a La Fleur szépségszalon a belváros szívében egy kaposvári testvérpár büszke ékszerdoboza, amelyet kitartó és alázatos munkának, valamint hozzáértésüknek és a hihetetlen cuki karaktereiknek köszönhetnek, így biztos vagyok abban, hogy egy sokáig sikeres családi vállalkozással bővült a kaposvári beauty felhozatal. Esztihez manikürre vagy pedikürre a +36 30 900 9229 telefonszámon, Zsófihoz műszempilláért vagy sminkért a  +36 30 751 7535 számon jelentkezhettek be.

Hogy minderről Ti is meggyőzödhessetek, a csajok most bedobtak egy ingyenes pillázást és körmözést, amiért ITT tudtok játszani!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: