2020. 06. 23., Kedd, 10:58

Hamarosan itt az új iPhone frissítés - Mutatjuk az újdonságokat

A megszokott friss IOS rendszer bemutatása idén online zajlott, viszont most sem csalódtunk, szerencsére még mindig tud újat mutatni az Apple. Összegyűjtöttük nektek azokat az újításokat, amik nemsokára minden almás telefonon elérhetőek lesznek.

Widgetek

Előtérbe kerülnek a widgetek, mi alakítjuk ki, hogy milyen widget hol legyen a képernyőnk menüjében.

Picture in Picture

Végre alkalmazás használat közben is nézhetünk videót, ez igencsak hiányzott eddig mindenkinek, hiszen ahogy kilépünk a Youtube-ból leáll a zene, hacsak nem fizettünk elő. Az új rendszerben a videó egy kis ablakban fog megjelenni, amit bárhol eltudtok helyezni a képernyőn.

Siri

Magyarországon nem a leghasználtabb funkció, néha még idegesítő is , amikor véletlen aktiváljuk a telefonunk asszisztensét. Most viszont még okosabb lett, és tud emberi dialógusokat létrehozni ahelyett, hogy csak weboldalakat javasol.

iMessage

Természetesen az iMessage is megújul, végre a lista tetejére is rögzíthetjük a személyt, akinek az üzenetei fontosak, és akárcsak a Messengeren vagy a Viberen, most már megemlíthetünk csoportos beszélgetésekben is különböző személyeket. 

CarPlay

A funkció, ami megkönnyíti a kocsikulccsal való autókinyitást! A jó öreg kocsikulcs már lehet a táska mélyén is, mert a telefonunkkal is ki tudjuk nyitni mostantól a kocsinkat. Az NFC segítségével kell majd engedélyt adnunk rá.

 Ti örültök ennek a sok változásnak?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: