2020. 06. 19., péntek, 11:21

Egy jó előadás Gobby Hilda és Blaha Lujza társaságában? Szombaton valóra válhat a Csikyben!

A legnagyobb magyar színészek, híres szerzők, írók és költők társaságában élvezhetitek a Csiky Gergely Színház szombati előadását. A színház jól öltözött álnézőkkel töltötte fel az üresen maradó székeket a biztonságos távolság megtartása érdekében.

Az újranyitás első két előadására június 20-án 17:00-kor és 20:00-kor kerül sor, melyet eltölthettek Csehovtól Goldonin át Molnár Ferenccel, vagy éppen Petőfi Sándorral, de helyet foglalhattok Blaha Lujza, Gobbi Hilda, Sinkovits Imre vagy Tolnay Klári mellett is.

 

Joe DiPietro - Ügyes kis hazugságok
Joe DiPietro Tony-díjas (a legnevesebb kitüntetés színházi íróknak) amerikai szerző Ügyes kis hazugságok című darabja szerelmi kriminek is mondható, ahol az apró füllentések végül egyetlen súlyos hazugsággá olvadnak össze. A darab alapkonfliktusa nem rendkívüli történet: szülés után a nő természetes reflexszel főleg a gyerekre fókuszál. Az addigi kommunikáció megváltozása, esetleges hiánya okozhatja, hogy a férfi úgy érzi, másodrendűvé vált a kapcsolatban, nem kap annyi figyelmet, amennyit szeretne; legegyszerűbb megoldásként és bevonz egy új kapcsolatot. Úgy érzi, abban mindent megkap, amit itt már nem, ezért hajlandó akár felborítani is eddigi életét. A megoldás azonban nem ennyire kézenfekvő. A fiatal férfi anyja nem várt áldozatot hoz, hogy megmentse fia házasságát.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: