2020. 06. 17., szerda, 15:47

Gyalog indult haza a kórházból, eltűnt az idős kaposvári bácsi

Kedd reggel hagyta el a kórházat és gyalog indult haza az esőben a 81 éves férfi, a Jutai úton látták utoljára. A lakosság segítségét kérik.

Frissítés 06.18: Csütörtökön holtan találták meg a férfit.

Holtan találták meg az idős bácsit, aki kedden tűnt el hazafelé

Holtan találták meg az idős bácsit, aki kedden tűnt el hazafelé

A rendőrség informált minket, hogy sajnos holtan találták meg a kedden eltűnt 81 éves bácsit.

Eltűnésével kapcsolatban egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mely szerint a férfi június 16-án reggel a kaposvári kórházból ismeretlen helyre távozott. Az eltűnt 162 centiméter magas, 65 kg körüli testsúlyú, vékony testalkatú. Őszes, rövid a haja, és zöld színű a szeme, szakállat, illetve bajuszt nem visel. A férfi feltehetően még aznap reggel a Jutai úton keresztül, gyalogosan hagyta el a várost. A felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

 

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: