2020. 06. 10., szerda, 11:44

Szafi termékek amíg a szem ellát - Allergén mentes élelmiszerbolt nyílt a belvárosban

A minap új üzletre figyeltünk fel ahogy a Zárda utcában haladtunk, melynek kirakatát Szafi termékek tömkelege díszíti, így hát fogtuk magunkat és feltérképeztük, hogy pontosan milyen kínálattal készül kiszolgálni a kaposvári vásárlóközönséget az újonnan nyílt allergén mentes élelmiszerbolt. 

 

A Happy Life Free névre keresztelt üzlet barátságos külsővel és átlátható kínálattal rendelkezik. A termékek glutén és laktózmentes élelmiszerek, egészséges italok, tejtermékek és készételek "márkájuk" szerint kaptak helyet a polcokon, hogy kiszolgálják az egészséges életmód híveit és azokat, akik szeretnének pár kilótól megszabadulni. 

 

 

A nagy népszerűségnek örvendő Szafi termékcsalád kiemelt helyet kapott a boltban, Free és Reform készítmények sokaságai közül válogathatunk. Lisztkeverékeit tekintve beszerezhetjük náluk a kenyérhez, házi tésztához, lángoshoz, palacsintához és a glutén mentes vegán kenyérhez valót is csak, hogy párat említsünk. 

 

 

A Szafi termékcsalád körében nem csak a lisztkeverékek beszerezhetőek a Happy Life Free üzletében, a polcokon találni különböző ízű lekvárokat, kókuszolajat, édességeket, és fűszereket is. Utóbbiak esetében kihangsúlyozandó, hogy az áruk a nagyobb boltban megvásárolható társaikra hajaz, ám illatuk és az ízűk is erőteljesebb, mivel mesterséges aromáktól és színezéktől mentesek. 

 

Kitti, az üzlet tulajdonosa több alternatívát is szeretett volna nyújtani a betérő vásárlóknak, így a lisztkeverékek esetében kicsit olcsóbb árfekvésű portékát is találunk nála a Mester Család készítményeinek köszönhetően, hamarosan pedig a Dia-Wellness termékei is megérkeznek majd az üzletbe. 

 

 

A Happy Life Free tárháza itt még nem ér véget, hiszen Swiss italok is megvásárolhatóak, illetve a hűtők tömve vannak tejtermékekkel, sajtokkal, joghurtokkal, habtejszínnel, margarinnal, tejföllel, és különböző ízesítésű tejekkel, ami mellett pedig nem tudunk szó nélkül elmenni, hogy szinte mindenből kapható náluk laktózmentes változat is. 

 

 

A bolt nem csak a mindennapi vásárlás lezavarására ad lehetőséget, hanem készételek is kaphatóak náluk valamint házhoz is rendelhetőek. Olyan fogások közül válogathatunk, amennyiben leadjuk rá a rendelésünket, mint Mátrai borzas csirkemell, kókuszolajos, fűszeres, zöldséges burgonyával, Zöldcitromos, sült csirkecomb, őszi salátával (karfiol, jégsaláta, lilakáposzta, lilahagyma, sonka) vagy Hekk paprikás lisztben, édesburgonyás hasábburgonyával, hogy párat említsünk a jövő heti alternatívákból. 

 

 

A boltban különböző akciókkal várnak folyamatosan benneteket, a termékek árai barátiak, így csak biztatni tudunk benneteket, hogy nézzetek be a Zárda utcai üzletbe!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: