2020. 06. 10., Szerda, 15:57

A magyar falvakban 5 hónappal hamarabb vesztik el a szüzességüket, mint a városokban

A Szexrandi.hu készített egy országos felmérést hazánkban, mely kitér arra, hogy milyen korban veszítjük el a szüzességünket illetve, hogy mik is azok a dolgok és szokások, amikre gerjedünk. 

A felmérésből kiderül, hogy míg a nők 17 és fél évesen, a férfiak 18 évesen vesztették el a szüzességüket, ám ez nem igaz a mai huszonévesek körében, náluk az átlagéletkor 16 és fél év volt. Ami viszont érdekes, hogy a falvakban élők 5 hónappal hamarabb vannak túl az első nemi aktuson, mint a városokban élő társaik. 

A kutatás szerint az emberek kétharmada rendelkezik otthon valamilyen szexuális segédeszközzel, ezek között a legnépszerűbb termékek a dildók, illetve a vibrátorok melyből minden harmadik nő szobájában lapul egy.

Mind a magyar nők, mind a férfiak szenvedélyes, érzéki, ha kell, irányító partnerre vágynak, közös megítélése mindkét nemnek, hogy nem szeretik a félénk partnereket az ágyban. Megtudtuk azt is, hogy a férfiaknak nagyon bejön a sztriptíz, a szemüveges hölgyeket is igencsak preferálják, illetve a szép hajú partnerek jönnek be számukra, míg a nők esetében jellemző, hogy felettébb érdekli őket a kukkolás és a nyilvános szex. 

Mit szóltok a felmérés eredményéhez?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: