2020. 06. 08., Hétfő, 15:49

Fegyverrel fenyegette meg haragosát a somogyi férfi

Vasárnap délután régi sérelmei miatt elővette egyik haragosát a 25 éves somi férfi, akit előbb megütött, majd egy gázriasztó fegyvert nyomott a hasához.

A nyomozás adatai alapján június 7-én 15 óra 20 perc körül Som belterületén egy helyi férfi korábbi sérelmei miatt rátámadt haragosára, arcon ütötte és gázriasztó fegyvert nyomott a hasához. A támadó ezután elhajtott a helyszínről, a pisztolyt pedig a kocsiban ülő barátja később a saját kertjében elrejtette.  

Az egyenruhások a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Támogató Osztály munkatársainak közreműködésével egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a Siófoki Rendőrkapitányságra állítottak elő. A házkutatás során az engedély nélkül tartott gázriasztó-fegyvert a nyomozók megtalálták és lefoglalták.

A rendőrök a 25 éves támadót -őrizetbe vétele mellett- felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, 41 éves társát pedig bűnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: