2020. 06. 08., Hétfő, 20:15

Dzsudzsák Balázsékat verve melegített hétvégére a kaposvári lábtenisz bajnok

Június 13-án szombaton harmadik alkalommal kerül megrendezésre Kaposváron a Császárrét Open Nemzetközi Lábtenisz verseny. Harsányi Ádám, az esemény főszervezője társával, Nagy Mátéval vett részt szombaton a balatonfüredi Misi Kupán, melyen Dzsudzsák Balázsék duóját is legyőzték. Az erős, 12 csapatos mezőny ellenére sikerült tavalyi címüket megvédve az első helyen végezniük. 

Harsányi Ádám
Az 1996-os születésű játékos a magyar lábtenisz élet aktív szereplője, a hazai válogatott alapembere, világbajnoki 3., 4., 5. helyezett, többszörös magyar bajnok. 2020-ban nevezett először saját csapatot a magyar bajnokságban, a Kaposvári Donner Császárrét Egyesületet, ezzel párhuzamosan utánpótlás képzést indított a Császárréti Sportközpontban. Szervezőként célja, hogy Kaposvár legyen a hazai lábtenisz fellegvára mind utánpótlás, mind felnőtt téren.

A kaposvári Császárrét Open már indulásakor, 2018-ban az ország legnagyobb versenyévé avanzsált, de nemzetközi szinten is nagy népszerűségre tett szert. Az idei versenyre 8-10 országból érkeztek volna versenyzők, a járványhelyzet miatt azonban "light" formában kerül megrendezésre, külföldi játékosok és nyílt kategória nélkül. Az amatőr kategóriában 32 csapat méri össze tudását szombaton, de a rendezvény a 2020-as csapatbajnoki fordulónak is helyet biztosít, melyen Ádámék is részt vesznek.

Az esemény részleteit megtaláljátok Facebook oldalukon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: