2020. 06. 03., szerda, 11:23

Péniszét lóbálva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család

Cifra jelenetek zajlottak nemrégiben Ötvöskónyiban, mikor egy otthoni italozás két család összeverekedésébe torkollt az egyik utcában. Még egy zenedoboz is sérülést okozott.

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy fiatalkorú lány és két társa ellen, akik egy Somogy megyei faluban rátámadtak a velük haragos viszonyban álló család tagjaira. A vádlottak szélesebb családi körben 2019 decemberének elején a délutáni órákban Ötvöskónyiban italoztak egyikük élettársa otthonában, miközben hangosan zenét hallgattak.

A társaság tagjai közül többen leittasodtak, majd a szintén ittas két férfi vádlott fiatalkorú társukkal együtt kiment az utcára. A többszörösen büntetett előéletű vádlott az úttesten letolta nadrágját és nemi szervét mutogatva obszcén kifejezéseket kiabált haragosának, aki a szemközti házban tartózkodott. A sértett észlelve a vádlottakat oda ment hozzájuk és haza akarta küldeni őket, azonban mindhárman rá támadtak, karóval, léccel és kézzel ütötték. Ekkor fia segítségére sietett anyja és sógornője, akiket szintén bántalmaztak. Az idősebb nő bal szemöldöke felett sérült meg, amikor az egyik férfi egy zenedobozzal megütötte, míg a fiatalabbnak az arcán keletkezett sérülése.

 

A kép illusztráció.

A vádlottak cselekményét az utcán többen is látták, a rendőrséget végül a sértett férfi értesítette egy kölcsönkért telefonról. Az ügyészség a más ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetését töltő férfival szemben – amennyiben előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri – 3 év börtön büntetést, fiatalkorú társával szemben próbára bocsátást, míg harmadik társukkal szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: