2020. 06. 03., Szerda, 10:56

Egész júniusban ingyenes napokkal és teremhasználattal vár benneteket a Fitness Aréna

A Fitness Aréna csapata számos újítással várta vissza vendégeit a járvány utáni időszakban, így például beszereztek új gépeket és kibővítették a küzdőteret is. Ám a kényszerszünet alatti időszakra tervezett programokról sem feledkeztek meg, júniusban ugyanis megannyi ingyenes rendezvénnyel várnak benneteket. 

Fitness Június névre hallgat a programsorozat, mely június 3-án veszi kezdetét az edzőteremben és egészen június 26-ig tart. Szerdától kezdődően az elkövetkezendő hetekben megannyi ingyenes rendezvénnyel készülnek számotokra, melyek eltérő tematikájúak lesznek. 

A Fitness Aréna egy ingyenes E-FIT nappal indít, melyet egy Immunerősítő egészség nap követ, mikor a fitness termet is uralmatok alá vehetitek. Utána a Spinningeseké lesz a főszerep, hiszen maratoni edzésbe szállhattok be velük, majd a hónap közepén egy napot szánnak arra, hogy megismerjétek a Walking programot, ezt egy Funkcionális nap követi, zárásként pedig mindent megtudhattok arról, mit kellene tennetek, hogy szuper formában legyetek a strandokon a Beach Body napon. 

A júniusi rendezvényeken a részvétel teljesen ingyenes, ám regisztrálni kell az edzőterem valamelyik elérhetőségén. Ezt megtudjátok tenni a Berzsenyi Dániel utcai edzőtermükben, Facebook oldalukon vagy a 06-30/2670-111-es telefonszámon. 

Ne hagyjátok ki!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: