2020. 06. 03., Szerda, 11:58

10 évesen úgy énekelte el a Shallow-t a tehetségkutatóban, hogy mindenkinek leesett az álla

Rajtunk kívül szerintünk még sokan vannak úgy vele, hogy szeretik az igazán jó tehetségkutatókat, ezért érdemes néha végigpörgetni a friss amerikai vagy brit produkciókat.

Előbbiből tűnt most ki számunkra egy mindössze 10 esztendős kanadai kislány, aki a legnépszerűbb ilyen tehetségkutatóban, az America’s Got Talent műsorában mutatkozott be. Roberta Battaglia annyira zavarban volt, hogy az elején alig bírt megszólalni, látván a zsűrit és nagy kedvencét, Sofía Vergarát - aki egyébként érthető módon nekünk is kedvencünk -.

Szóval miután nagy nehezen túllendült a sokkon, egy igencsak nehéz dalba választott bele, hiszen a Csillag Születik című film betétdalát, a Shallowot adta elő, amelybe azért sok szakképzett és profi énekesnek is beletörik a bicskája. Robertával szerencsére nem ez történt.

A kislány hatalmasat énekelt, simán van olyan hangja mint egy idősebb, régóta a szakmában képzett énekesnőnek, pedig ő mindössze 10 évesen, totál zavarban hozta tető alá ezt a produkciót. Természetesen arany gombot kapott Sofíától, így egyből az élő showba kerül, amin valahogy nem is tudunk csodálkozni.

Fantasztikus!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: