2020. 05. 28., csütörtök, 14:04

Szuper fagyikkal, állandó nyitvatartással és ínycsiklandó sütikkel vár benneteket a Kisfaludy Cukrászda!

Május közepén mozgolódást véltünk felfedezni a Kisfaludy utca híres cukrászdájában, ahol mint kiderült, új csapat vette át az irányítást. A Kisfaludy Cukrászda és Fagyizó névre keresztelt egység hű a tradíciókhoz, süteménnyel és természetesen fagylalttal várja a betérőket, így gondoltuk, megnézzük magunknak mi is a helyet. 

 

Az elmúlt években több tulajdonosváltáson esett át Kaposvár egyik legismertebb cukrászdája, ennek köszönhetően gyakran futhattak zárva táblába a vendégek, ha a Kisfaludy utca felé vették az irányt. De ennek most vége! Az üzemeltetők május 9-től kezdődően folyamatos nyitvatartással várnak benneteket, a hely a hét minden napján, a délelőtti óráktól kezdődően egészen késő délutánig látogatható. 

 

A fagyizó egyszerűsége a régi cukrászdák világát tükrözi és ez jól is van így, hiszen nem szerették volna modern irányba terelni ezt a tradíciókkal rendelkező épületet. Kis asztalok várnak minket a belső térben, de a teraszon is elfogyaszthatjuk a kiválasztott édességbombánkat. A pult pedig két részre tagolódik, míg egyik oldalon a fagyik közül válogathatunk, a másikon megannyi sütemény került a hűtőkbe. 

 

 

A fagylaltok tekintetében naponta 24 különböző íz közül válogathatunk, ezeket olasz alapanyagokból készítik friss tejből, magas gyümölcsszázalékkal. A kézműves fagylaltok közé olyan különleges ízek kerültek mint a Maxi King, az áfonyás rizs torta, a meggyes mákos, és a gyerekek kedvence, a hupikék. 

 

 

A Kisfaludy Cukrászda és Fagyizó terjedelmes kínálattal rendelkezik sütemények tekintetében is, ezek pedig helyben készített nyalánkságok, amiket elvitelre is beszerezhettek tőlük. Emellett a szolgáltatásaik között megtalálható a tortarendelés is, és hamarosan kávézni is tudtok majd náluk. 

 

 

Mi csak bíztatni tudunk benneteket, hogy ugorjatok be hozzájuk egy fagyira vagy sütire!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: