2020. 05. 27., szerda, 13:12

Részegen akart a kapu elől kocsit lopni Árpi, ám tolatni nem sikerült neki

A 44 éves lábodi lakos részegen meglátott egy autót a kapubejáróban, amiben benne hagyták a kulcsot. Gondolta, jó ötlet lenne ellopni, így beült, és megpróbált elhajtani, ám tolatás helyett csak a kapunak sikerült többször is nekihajtania.

A rendelkezésre álló adatok alapján S. Árpád május 25-én késő este Nagyatádon sétált, amikor észrevette, hogy egy ház kapubejárójában lezáratlanul parkol egy gépkocsi, amelyben még az indítókulcs is benne volt. A férfi beült az autóba, majd azzal megpróbált elhajtani, de nem tudott sem megfordulni, sem hátratolatni, amely manőverezések során többször nekiütközött a ház kerítésének. A bűncselekményt egy nyugdíjas rendőr vette észre, aki visszatartotta a gyanúsítottat az egyenruhások kiérkezéséig.

 

 

A 44 éves lábodi lakos soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint felmerült nála az ittasság gyanúja is, ezért további mintavételre előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra. A rendőrök a férfi ellen jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.    

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: