2020. 05. 26., Kedd, 12:22

Szívrohamot kapott a Queen gitárosa, Brian May

A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, majd az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét elvégzésének lehetősége - mondta a világ egyik leghíresebb zenekarának gitárosa.

A baleset előtti héten folyamatos komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Elmesélte, hogy olyan volt mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz.

Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba.

Hétfőn a saját közösségi oldalán közzétett videójában mesélte el az esetet, ahol 2,5 millió a követői száma. 1974-ben kijött - Sheer Heart Attack - egy számuk a harmadik albumon, ami a legnépszerűbb alkotása volt a lemeznek, de Brian-t mindig is zavarta a dal mondandója, hiszen tudták, hogy sokakat zavart, mert vagy ők, vagy a közeli ismerőseik közül valakinek már volt szívrohama. Most már Brian May is közéjük tartozik. 

A gitáros szerint biztos az is közre játszott, hogy már 50 éve tűri a gitárja súlyát, több órás koncerteken. 

Nektek ki volt a kedvencetek a Queenből?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: