2020. 05. 25., Hétfő, 13:05

Van, aki felmondana a szombati miatt - Megkérdeztük a dohánybolti dolgozókat a rablásról

Ahogy beszámoltunk róla, szombaton a város egyik legforgalmasabb dohányboltját kirabolták. Felmerült a kérdés, hogy vajon akik nemzeti dohányboltban dolgoznak, nem tartanak-e attól, hogy ők is áldozatul esnek egy hasonló rablásnak, hiszen a mai napig vannak trafikok, amik le vannak sötétítve, pedig már nem is kötelező.

Sokkal nagyobb veszélynek vannak kitéve az ott dolgozók csupán azért, mert a kezdetekkor előírás volt, hogy minden dohánybolt le legyen fóliázva. Most megkérdeztünk pár alkalmazottat, mi a véleményük a történtek árnyékában a fentiekről.

Mi lett volna ha ez velem történik?

Zavarja, hogy az üveg nem fóliázva van, hanem maga az ablak az, ami sötétített, viszont ha fólia lenne, már ő is leszedte volna. Szerencsére van olyan dohánybolt ahol vészgombot biztosítottak alkalmazottaiknak, ez azért ha sokat nem is, nyújt valamennyi biztonságérzetet a személyzetnek.

Egy másik hölgy nagyon elgondolkodott azon, hogy a történtek miatt felmond a munkahelyén, hiába forgalmas hely az, ahol dolgozik, hiszen ugyan a Városház utcai trafik is kiemelt figyelmet kap, mégis megtörtént a rablás.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: