2020. 05. 25., Hétfő, 09:13

Még nem vagy elkésve a tortarendeléssel - A Slendy ezekkel az esküvői ajánlatokkal készül az idei szezonra!

Ugyan a járvány miatt kérdéses volt, hogy idén lehet-e egyáltalán majd lagzikat tartani, viszont szerencsére nemrég 200 főig engedélyezték azokat, így munkába is álltak az esküvőszervezők. Azoknak, akik a 2020-as szezonban szeretnék összekötni az életüket bele kell húzniuk, hogy mindent elintézzenek a nagy napra, ám ebben partneretek lesz a kaposvári Slendy Pékség is.

Június elsejétől rendezhető maximum 200 ember részvételével esküvő és lakodalom is az országban. A Slendy csapata már erre készül, és folyamatosan várja a párok rendeléseit menyasszonyi és kísérőtortára, süteményekre, és egyéb nyalánkságokra, melyek az esküvők kimaradhatatlan résztvevői. 

A 2020-as trendek a menyasszonyi torták tekintetében a letisztultságról fognak szólni, színek terén a fehér és a nude fog dominálni, de a "fémes" árnyalatok sem hiányoznak majd. A torta díszítését illetően pedig minimális dizájnelemeket használnak fel, mint a gyümölcsök és virágok. 

A Slendy Pékség dolgozói szívesen megvalósítják nektek álmaitokat bármilyen 3-4 emeletes csodáról legyen is szó, ha pedig az ízek terén kerülnétek slamasztikába akkor sem kell kétségbe esni, hiszen az elmúlt években kerültek ki olyan darabok is a kezeik közül, melyek szintenként más és más ízvilággal rendelkeztek. Az ízek terén óriási a választék, csak a kísérőtorták tekintetében közel 30 féle közül találhatjátok meg a számotokra tökéletest.

A 2019-es retro mániának idén sem hanyatlott a népszerűsége, a sütemények terén legszívesebben az alapdarabokat választották a párok a puncskockákat, kakaós szeleteket, és mézes krémeseket. Ha az újhullámos vonalat erősítenétek vagy minden korosztálynak szeretnétek örömet szerezni a sütik terén, akkor jó, ha rendeltek tőlük cupcakeket vagy pohárkrémeket. 

Utoljára hagytuk az elmúlt évek legnagyobb sikert hozó süteményét a nyújtott rétest, legyen az káposztás, túrós vagy mákos, a Slendyben a dédi receptje alapján készülnek ezek a finomságok, a vendégeitek körében pedig biztos sikert arattok majd velük, ha rendeltek belőlük az asztalokra. 

Nem kell külön-külön bajlódnotok, hiszen csomagban is megrendelhetitek tőlük a lakodalomra a cukrászati remekeket. Három nagyobb csomagot tüntettek fel weboldalukon attól függően, hogy mennyi sütit szeretnétek a nagy alkalomra, de abban is segítségetekre sietnek, hogy ne a lagzin kelljen kapkodni, hiszen előre összeállított süteményes dobozokkal is készülnek idén. 

Még nem vagytok elkésve semmivel, bátran keressétek őket a következő elérhetőségek valamelyikén: torta@slendypekseg.hu vagy 0630/485-4830

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: